Intet fundet for dine kriterier.

Sportsbetting og casinospil har altid været en stor succes i Danmark – det er et spilvenligt land, og det gør det nemt for bookmakerne at tilbyde den absolut bedste service. Dette har resulteret i et enormt udvalg af danske bookmakere, og det kan være overvældende. Med så mange valgmuligheder, hvad skal du så kigge efter hos en bookmaker, og hvilken bookmaker skal du vælge? Her på bettingdanmark.com håber vi at kunne hjælpe dig med at træffe denne beslutning – vi kommer til at dække følgende emner, så læs videre for at finde ud af mere om:

 • De bedste bookmakere i Danmark
 • Valg af bookmaker til din smartphone
 • Fordele og ulemper ved online bookmakere
 • Betalingsmetoder
 • Hvordan man spiller online

Hvordan vælger vi de bedste danske bookmakere?

At vælge de bedste danske bookmakere for dig kræver en masse hårdt arbejde og research. Vi gennemgår grundigt alle bookmakere i Danmark og indtaster disse data i regneark og diagrammer. Dette gør det muligt for os at sammenligne alle de tilgængelige tilbud for at sikre, at du kun har adgang til de bedste danske bookmakere. At finde de bedste særtilbud og bonusser er en stor del af denne proces. Der er dog en masse andre ting, som vi skal overveje, såsom vilkår og betingelser, udvalg af sportsgrene og betalingsmetoder.

1Fair vilkår og betingelser

Vi sørger altid for, at alle danske bookmakere, som vi vælger at anbefale dig, har et fantastisk omdømme med fair vilkår og betingelser. Vilkår og betingelser vil altid være til stede, når du spiller hos danske bookmakere, men nogle af dem kan være mere restriktive end andre. Når vi skal analysere vilkår og betingelser, vurderer vi dem altid for at sikre, at de er retfærdige, afbalancerede, lette at forstå og gennemsigtige. Vi læser dem og udvælger dem, som vi synes virker mest fair, men sørg altid for, at du selv studerer dem for at sikre dig, at du er klar over alle detaljerne i en bookmakerbonus!

2Forskellige sportsgrene og tilbud

En anden ting, som vi kigger efter, når vi skal vælge de bedste danske bookmakere, er variation. Variation er vigtigt - der er mange forskellige sportsgrene og tilbud tilgængelige, når man spiller, så vi vil gerne sikre, at der er noget for enhver smag. Vi sørger altid for, at de bookmakere, vi vælger, tilbyder en bred vifte af specialtilbud og specialiserer sig i specifikke sportsgrene ud over at tilbyde et bredere udvalg af valgmuligheder, som du kan spille på.

3Accept af almindelige betalingsmetoder

En sidste ting, som vi altid kigger efter hos de bedste danske bookmakere, er, at de accepterer alle de gængse betalingsmetoder. Nogle bookmakere accepterer kun specifikke og sjældne betalingsmetoder som f.eks. via eWallets, og dem har vi en tendens til at undgå. Men hvis en bookmaker tilbyder en række forskellige betalingsmetoder som f.eks. via bankkort, kontanter og eWallet, vil vi helt sikkert overveje at tage den med på vores liste. Overordnet set ønsker vi blot at sikre, at din bettingoplevelse er enkel og velkendt for dig.

Bedste bookmakere i Danmark

Som vi allerede har diskuteret, vil de bedste bookmakere i Danmark tilbyde en række forskellige sportsgrene, særlige tilbud og betalingsmetoder. Der er dog tonsvis af andre ting, som vi kigger efter, når det kommer til de tjenester, som de tilbyder. Ting som brugervenlighed, online adgang, indbetalingshastighed og kundeservice er vigtige, når vi skal vælge de bedste bookmakere. Når alt kommer til alt, bør du aldrig nøjes med noget mindre.

De bedste bookmakere tilbyder et online alternativ

I 2021 er næsten alt, hvad vi gør, online, og det inkluderer væddemål hos bookmakere! Der er tonsvis af landbaserede bookmakere i Danmark, som du kan finde i stort set alle byer, men hvis de virkelig er en af de bedste, så vil de også være vært for en online betting oplevelse. Det betyder, at du vil være i stand til at lave væddemål hjemmefra, få adgang til alle de nyeste tilbud og lave din research, alt sammen fra din personlige computer. Det er også vigtigt, at denne online service er nem at bruge – hvis en dansk bookmaker hjemmeside er langsom og forvirrende, så vil vi helt sikkert ikke overveje den på vores lister.

Hurtige ind- og udbetalinger og udbetalingshastigheder

En anden ting, som du altid bør kigge efter hos de bedste danske bookmakere, er ind- og udbetalingshastigheden. I sportens verden ændrer tingene sig konstant, og det kan betyde, at du ønsker at foretage en indbetaling til et væddemål eller udbetale dine gevinster med et klik på en knap. Det er det 21. århundrede, så de fleste danske bookmakere vil altid sikre, at processen med at hæve dine gevinster eller indbetale til et nyt væddemål er hurtig, nem og bekvem.

Fremragende kundeservice

Nogle gange kan verden af sportsvæddemål være lidt forvirrende, især når det kommer til onlineoplevelsen. Derfor mener vi, at det er helt essentielt for en bookmaker at tilbyde fremragende kundeservice. Det kan være en online chat, der kan tilgås 24/7, eller alternativt en gratis telefonservice, der kan tilgås i normal arbejdstid. Nogle gange vil man gerne tale med en ekspert og stille et par spørgsmål, så vi vil altid sikre os, at danske bookmakere tilbyder fremragende kundeservice, hvis vi overvejer at optage dem på vores lister!

Hvilke bookmakere er bedst på mobilen?

Medmindre du har gemt dig i skoven i de sidste par år, vil du indse, at alle ejer en mobil smartphone i 2021 og bruger den til stort set alt. Danske bookmakere er ingen undtagelse – de tilbyder næsten altid et mobilt alternativ til deres online hjemmeside, så du kan lave væddemål og indbetale eller hæve dine penge fra den lille computer i din lomme. Som sædvanlig vil vi dog ikke som sædvanlig nøjes med en hvilken som helst mobil bookmaker – vi vil søge efter den absolut bedste!

Hvad du skal kigge efter hos en mobil bookmaker

Der er en masse ting, som du skal overveje, når du skal vælge en mobilbaseret dansk bookmaker. Du vil gerne have, at spiloplevelsen skal være den samme som ved at spille på din computer, og du skal ikke være nødt til at gå på kompromis. De fleste mobile bookmakere er fantastiske, men nogle af dem mangler nogle af disse essentielle funktioner. Vi har lavet en kort liste over de funktioner, som du absolut skal have, når du leder efter en dansk mobil bookmaker:
Hjemmesiden eller applikationen skal være optimeret til mobilen – ellers kan den være meget langsom.

Den mobile bookmaker skal være tilgængelig på alle større smartphones såsom iPhones og Android-telefoner.
Den mobile version af bookmakeren skal indeholde alle de funktioner, som den almindelige hjemmeside indeholder

Hvorfor bruge en bookmaker på din mobil?

Mobiltelefoner bruges til alt i 2021, og sportsvæddemål er absolut ingen undtagelse. Der er et enormt antal grunde til, at folk vælger at bruge mobile bookmakere, og vi vil diskutere netop dette. En af de mest indlysende grunde er bekvemmeligheden – smartphones passer i din lomme og kan derfor bogstaveligt talt bruges overalt. Desuden er de danske bookmakere klar over, hvor meget vi elsker vores smartphones, og de har derfor frigivet en lang række særlige funktioner og bonusser, som er eksklusive for mobilbrugere. Andre fordele omfatter adgang til betalingsmetoder til betaling med mobilen, optimerede bookmaker-apps og masser af andre fordele.

Fordele og ulemper ved online bookmakere

Hvis du i øjeblikket bruger almindelige danske bookmakere og overvejer at skifte til online sportsvæddemål, spekulerer du måske over fordele og ulemper ved online bookmakere. Vi har udarbejdet en tabel, der sammenligner fordelene og ulemperne ved online bookmakere, så du ikke behøver at gøre det.

Fordele

 • Eksklusive særtilbud og bonusser
 • Meget praktisk – du kan spille hvor som helst og når som helst!
 • Alle mulige alternative betalingsmetoder
 • Ingen køer eller ventetider!

Ulemper

 • Du går måske glip af et par landbaserede bookmakerbonusser
 • Alle online bookmakere kræver teknisk forståelse og computererfaring.
 • Online bookmakere tager ikke imod kontanter!
 • Du går glip af den sociale oplevelse hos landbaserede bookmakere

Hvordan spiller man på en online bookmaker?

Hvis du er interesseret i at prøve en online bookmaker, men ikke er helt sikker på, hvor du skal starte, kan du godt bruge en trin for trin-guide! Vi har taget højde for dette og har lavet en trin for trin guide til hvordan man spiller hos en online bookmaker.

Trin 1:

Lav din research! Der findes tonsvis af fantastiske danske online bookmakere, og valget kan være overvældende, så det er vigtigt, at du gør din research og søger efter en bookmaker, der fungerer for dig.

Trin 2:

Når du har valgt en online bookmaker, skal du navigere til webadressen i din browser. Skriv adressen selv, så du altid kan huske den!

Trin 3:

Ligesom almindelige bookmakere skal du tilmelde dig for at begynde at spille online. Du skal indtaste nogle oplysninger og bekræfte dit ID. Glem ikke at gøre brug af en tilmeldingsbonus, hvis en sådan er tilgængelig!

Trin 4:

Vælg en sport at satse på. Uanset om du er fan af fodbold, hestevæddeløb, virtuelle grand nationals eller tennis, vil der altid være en sport for dig.

Trin 5:

Når du har valgt en sport, skal du vælge et resultat, som du gerne vil satse på. Der er tonsvis af forskellige udfald for hver sport, og de vil normalt være opført på hjemmesiden. Glem ikke at undersøge oddsene!

Konklusion

Alt i alt tilbyder alle bookmakere måder, hvorpå du kan satse nogle penge på din yndlingssport, men Danmark skiller sig virkelig ud som et af de bedste lande for bookmakere. Det er altid vigtigt, at du laver din research for kun at finde de absolut bedste danske bookmakere, da der simpelthen er for meget udvalg i 2021! Du skal dog ikke stoppe der – ved regelmæssigt at tjekke hjemmesider som bettingdanmark.com vil du sikre, at du altid er opdateret med de nyeste oplysninger. Dette er super vigtigt – at holde sig orienteret om de nyeste danske bookmakere og de væddemål og bonusser, som de tilbyder, vil hjælpe dig med at finde den bedste værdi for pengene og sikre, at du har adgang til alle de nyeste sportsvæddemål. Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at forstå dette – husk os, når du laver det væddemål og rammer jackpotten!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er det lovligt at spille på nettet i Danmark?

Ja! Danmark er et spillevenligt land, og du vil ikke have problemer med at finde bookmakere, uanset om det er online eller ej. Branchen er stærkt reguleret, så du kan være sikker på, at din favorit bookmaker er sikker, fair og lovlig.

Det lyder alt sammen godt - så hvor kan jeg finde de bedste danske bookmakere?

Det bedste sted at søge efter de bedste danske bookmakere er på online bookmaker-sammenligningssider. Der er tonsvis af disse, der tilbyder toplister over de nyeste bookmakere og bonusser, men bettingdanmark.com må være vores favorit!

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige hos danske bookmakere?

Der er for mange betalingsmetoder til at opregne, men de mest almindelige må være betalingskort, eWallets som PayPal og Skrill, Cryptocurrency, Google/Apple Pay, Direct Bank Transfer og tonsvis af andre!

Alfred Nielsen


Alfred er grundlægger af bettingdanmark.com. Han har mere end 10 års erfaring med online betting og ønsker at dele sin ekspertise med sine danske medspillere.