Intet fundet for dine kriterier.

Sørg for at læse vilkårene og betingelserne for hvert tilbud, da de er lidt forskellige fra hinanden. For eksempel kan en bookmaker kræve, at du foretager et minimumsindskud efter åbning af en konto for at få din sign up bonus eller dit gratis spil. Mens en anden tilbyder ingen indbetalingsbonus for at spille på sportsbook.

Hvis du derudover leder efter gratis bedste, der ikke kræver et indskud, kan du tjekke vores liste ud. Læs videre for at finde ud af alt, hvad du skal vide for at udnytte de bedste tilbud på gratis væddemål bedst muligt.

Men før vi går i dybden med det, vil det være en hjælp at gøre os bekendt med de forskellige typer af gratis spiltilbud.

Typer af gratis væddemål

Der findes mange gratis væddemål tilbud derude, så du kan nemt fare vild i verden af væddemål. Vores ultimative guide vil dog bane vejen for dig til grandiose tilbud. Lad os starte med typerne af free bets, og hvad de kan give dig.

– Ingen indbetaling nødvendig

– Gratis væddemålskreditter

– Matchede væddemål

– Fast beløb lagt til gratis væddemål

– Fast beløb tilføjet til første indbetaling

Det er værd at bemærke, at bookmakere kan reservere nogle velkomsttilbud til visse udvalgte spil eller odds. Du kan dog stadig nyde godt af bookmaker-tilmeldingstilbud inden for tennis, hestevæddeløb, golf, fodbold og de fleste store sportsgrene. Tjek vores bedste bookmakertilbud organiseret efter kundetype og sport.

Bedste gratis væddemål

Du kan finde flere velkomstbonusspil online lige nu. Du er sandsynligvis landet her efter at have søgt efter “Bedste gratis spil”. Derfor er du kommet til det rette sted, for vi giver dig nøjagtig information om de bedste tilbud derude. Vi vil også give dig et tip om, hvordan du kan gøre krav på sådanne tilbud.

Desuden vil vi lade dig vide, når der er brug for kampagnekoder eller bonuskoder for at få en problemfri tilmelding. Lad os nu se på nogle af de bedste tilbud om gratis spil, som du kan støde på.

Matchende indbetalingsfrie væddemål

De fleste bookmakere vil matche beløbet på dit første indskud med et gratis væddemål op til samme værdi. Med andre ord kan du få op til det dobbelte af dit indbetalingsbeløb som din saldo.

På den anden side kan en bookmaker sætte et tilbud om en indbetalingsbonus på 50% af din første bonus. Ganske ofte sætter de tallet op til 100 %.

Risikofrie spil

Risikofri væddemål er meget sværere at finde i dag. Nogle bookmakere belønner dog stadig deres nye kunder med dem. Og lejlighedsvis også deres eksisterende kunder.

Med en risikofri bonus får du din indsats tilbage som et gratis væddemål, hvis du taber.

For at udløse velkomstbonussen skal du foretage et indskud på din konto og placere et kvalificerende væddemål. Skulle det tabe, modtager du værdien af din indsats som et gratis spiltilbud. Men dette afhænger af værdien af det kvalificerende indskud.

Af og til tilbyder nogle bookmakere en pengene tilbage i stedet for et gratis væddemål. Igen har sådanne væddemål deres vilkår og betingelser. En sådan betingelse er, at bookmakerne sætter begrænsninger på dit væddemål. Eksempler kunne omfatte:

Bet 10 Get 10 in Free Bets

Spil 10 og få 20 i gratis væddemål

Spil 50 og få 100 i gratis væddemål

Matched Bet Free Bet-tilbud

Matchede væddemål er et populært bonustilbud. I dette tilbud giver en bookmaker dig et gratis væddemål, når du har placeret dit første væddemål. Hvis du er en ny kunde, kaldes dette væddemål ofte et kvalificerende væddemål.

Hvis dit bonustilbud for eksempel var “Indbetal 20 og få 20 i gratis væddemål”, kan din bonus afspejle sig på din konto efter at du har foretaget den første indbetaling på Kr.20. Det væddemål, du placerer, skal muligvis være på bestemte sportsbegivenheder eller kampe og til bestemte odds.

Kreditter til gratis spil

Du er måske stødt på udtrykket “free bet credits” og har undret dig over, hvad det handler om. Du behøver ikke at bekymre dig. Nogle bookmakere kalder deres bonustilbud for free bet credits. T&C’s kan være lidt anderledes end ovenstående tilbud, men princippet er i bund og grund det samme.

Med gratis bet credits til rådighed får du flere bonus bet credits eller væddemål op til en vis værdi. Igen er dette baseret på det beløb, som du indbetalte på din konto, da du åbnede den.

Gratis væddemål uden indskud

De er en mere sjælden version af risikofrie væddemål. Nogle bookmakere henviser til dem som bonus uden indskud. Læs videre for at finde ud af mere om disse tilbud i de senere afsnit i denne artikel.

Hvad er bonusspil?

Som vi fandt ud af tidligere, er bonusspil simpelthen kuponer, som giver dig mulighed for at placere indsatser på resultater uden risiko. Som spiller vil du højst sandsynligt støde på to store kategorier af bonusspil – kampagner for væddemål og indbetalingsbonusser.

Spillesider tildeler indbetalingsbonusser til deres eksisterende spillere efter eget skøn. Betting-kampagner er lidt mere komplicerede. De kommer i forskellige former og kræver, at du optjener bonusspil ved at satse på udvalgte spil. Det kan også være, at du skal placere et væddemål, der opfylder en bestemt kvalifikation.

Sådan fungerer bonusindsatser

Metoden til at belønne bonusspil, og hvordan du kan indløse dem, varierer afhængigt af din bookmaker. Hvert bettingsted håndterer bonusvæddemål forskelligt. Hvis du er en eksisterende kunde, kan du optjene en indbetalingsbonus ved din bookmaker’s meddelelse.

På samme måde fungerer betting-kampagner ikke på samme måde. Du kan optjene dem efter at have opfyldt et bestemt krav.

Hovedfaktorer ved bonusspil

At vælge en betting side kan være sådan en svær beslutning. Antallet af tilgængelige sider kan være temmelig overvældende. Desuden har mange bookmakere gratis penge tilmeldingstilbud. Alt dette har til formål at lokke dig til at træffe en hurtig beslutning. Der er dog ingen grund til at skynde sig. Der er flere faktorer, som du skal overveje.

Sportsvæddemål

Hvis din ønskede form for væddemål er sportsspecifik, ønsker du kun at placere væddemål på sport. Det vil hjælpe at lede efter et websted, der er stærkt på dette område. Du kan så indsnævre det til den sport, du ønsker at satse på.

Lovlighed

Før du beslutter dig for et betting-site, vil du sikre dig, at den relevante spillemyndighed regulerer det. I Danmark er myndigheden kendt som “Spillemyndigheden”, hvilket kan oversættes til den danske spillemyndighed.

Pålidelighed

Vi har alle set spillesider, der oplever store nedbrud. Eller endnu værre, gået konkurs. Som spilelsker vil du gerne undgå upålidelige sider, der kan synke sammen med dine penge.

In-Play og Live Betting

Det er nu muligt at placere dit væddemål, efter at et løb eller en kamp er begyndt. For at bedømme en bookmaker til live betting eller in-play skal du overveje to ting. Hvor gode oddsene er i spil, og hvor mange forskellige kampe der er åbne for væddemål.

Live-streaming

Det kan være svært at følge eller se kampe eller løb live. Det er derfor, at online indholdsudbydere og premium abonnementskanaler er kommet ind i billedet.

Når du starter, skal du fokusere på en sport eller et løb, som du gerne vil se og ofte spiller på. Derefter kan du finde ud af, hvem der tilbyder den bedste live streaming-oplevelse.

Online indbetalingsbonusser

Som vi har set tidligere, er der størst sandsynlighed for, at du modtager en indbetalingsbonus, når du tilmelder dig på et betting-site. Men du skal indbetale nogle penge på din konto. Du kan enten optjene gratis væddemål eller en fast indbetalingsbonus.

Væddemålsformater

En anden faktor, der bør påvirke dit valg af betting site, er de forskellige væddemål på online betting hjemmesider.

Nogle sider giver dig mulighed for at satse mod andre spillere på platformen.

Gratis væddemål uden indskud

Som tidligere nævnt er free bets uden indskud blot en sjældnere version af risikofrie spil. De er meget populære.

Du spørger måske hvorfor? Fordi de giver spillerne mulighed for at placere væddemål uden nogen økonomisk risiko eller udlæg. Gennem dem får du mulighed for at prøve nye bettingwebsteder uden at skulle indbetale rigtige penge.

Gratis væddemål uden indskud sider kommer med forskellige t&cs. De kan omfatte en begrænsning på det beløb, du kan vinde fra gratis væddemål uden indskud. Der gælder også begrænsninger for betalingsmetoder.

Generelt er tilbud om gratis væddemål uden indskud et fremragende incitament til at tilmelde sig.

Sådan gør du krav på et gratis væddemål

Er du på udkig efter et bonustilbud fra bookmakere? Eller vil du gerne kende de bedste kampagnekoder, som du kan bruge til at gøre krav på freebets? Så behøver du ikke lede længere, for vi har dækket dig.

Trin 1: Lav research om væddemålstilbud

Før du registrerer dig, anbefaler vi dig at søge efter de bedste betting sider. Heldigvis har vores team af eksperter lavet en liste med generøse bettingtilbud. Du kan selv tjekke den og vælge den mest populære mulighed

Trin 2: Registrer dig på et bettingsted og tjek

Som tidligere nævnt får du gratis væddemål blot ved at åbne en ny konto hos din yndlingsbookmaker. Når du åbner en konto, skal du oplyse dine personlige oplysninger, så husk det.

Trin 3: Gør krav på dit tilbud

Så nemt er det! Når du har registreret dig, bliver du belønnet med et væddemålstilbud. Hvis du er heldig, vil du opdage, at nogle bettingtilbud ikke kræver nogen indbetaling. Igen, husk altid, at der gælder flere t&cs.

Trin 4: Begynd at spille med dit tilbud om gratis væddemål

Når du nu har fået, hvad du ønskede, er det tid til at se dig omkring. Vælg din yndlingssport og begynd at spille.

Fordele og ulemper ved gratis væddemål

I disse moderne tider er det at se sport blevet en favoritbeskæftigelse for mange – både gamle og unge. Så her har vi samlet fordele og ulemper ved gratis væddemål for at give dig et fuldstændigt billede af det!

Fordele

    3

Ulemper

    2

Konklusion

Gratis væddemål er en fremragende måde at nyde fordelene ved online væddemål uden risiko. Desuden får du en mulighed for at prøve forskellige sider af. Så du behøver ikke at nøjes med en bookmaker, som du ikke kender til.

Men som alt andet har gratis væddemål sine fordele og ulemper.

For at opnå de bedste resultater, skal du kun spille for sjov. Spil ansvarligt. Og når du har lyst til at spille med rigtige penge, skal du kun spille med det, du ikke har noget imod at tabe.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange gratis væddemål kan jeg gøre krav på?

Så mange som du vil. Men du er begrænset til én konto pr. websted, hvilket betyder ét gratis tilmeldingstilbud pr. bookmaker.

Hvordan kan jeg gøre krav på mine gratis væddemål?

Hvor dine gratis væddemål vises varierer alt efter den bookmaker, du vælger. Nogle gange vil en bookmaker udlevere dig en bonuskode, som du kan bruge til at ansøge om gratis væddemål. Husk dog, at de fulde betingelser gælder.

Hvor kan jeg bruge mine gratis væddemål?

Du kan bruge dine gratis væddemål på begivenheden eller sporten. Normalt kan spillerne finde dette i de vilkår og betingelser, der er knyttet til spiltilbuddet.

Hvordan kan jeg få gratis væddemål uden indskud?

Gratis sportsvæddemål uden indskud er sjældne. Du kan dog stadig få en chance for at finde nogen.

Hvad er et risikofrit væddemål?

Risikofrie væddemål er et loyalitetsincitament eller et velkomsttilbud for at sikre, at du ikke taber penge på et væddemål.

Kan jeg udbetale gevinster fra gratis væddemål?

Ja, det kan du. Men der gælder nogle få betalingsrestriktioner. Du kan ikke hæve selve free bet-indsatsen.

Alfred Nielsen


Alfred er grundlægger af bettingdanmark.com. Han har mere end 10 års erfaring med online betting og ønsker at dele sin ekspertise med sine danske medspillere.